Oppdrettet

Jeg har et lite oppdrett i hjemmemiljø, der kattene lever sammen med oss som familiemedlemmer. Jeg har fem katter, hvor en er kastrat. 


Mitt mål med oppdrettet er å avle fram:

✩  katter med god helse og gemytt.
✩  sosiale, familievennlige og trygge katter
✩  rasetypiske katter etter Fife-standard


Medlem av:

✩  Norske Birmavenner (Varamedlem i styret)
✩  Webk@tten

Registrert i NRR Norske Rasekattklubbers Riksforbund - tilknyttet Fife


Litt om meg selv...

Jeg heter Elin Følling-Fugleberg og bor på Tyristrand, et koselig lite tettsted ved Tyrifjorden i Ringerike Kommune. Jeg er født og oppvokst i Mo i Rana, Nordland. Jeg flyttet til Ringerike i 1998. Jeg har to barn, Pernille og Sebastian. 
 
Jeg kommer fra en dyrekjær familie med 6 eldre søsken, så jeg har vokst opp med mange forskjellig dyr. Alt fra katter, hunder, marsvin, hamster, angorakaniner, fugler, hester og en skilpadde som het Petter. 

Jeg har så langt tilbake jeg kan huske ønsket meg Hellig Birma. Den gang var det nok først og fremst utseende jeg falt for. Men etter å ha satt meg inn i rasen var det ingen tvil om at dette var den perfekt rasen for meg og min familie. Én ble til flere, og sommeren 2018 fikk jeg godkjent stamnavnet mitt NO*Silkelykke. Stamnavnet var litt tilfeldig, satte sammen to ord som beskriver rasen; dens silkemyke pels og lykken det er å ha denne fantastiske rasen i vårt liv♡︎